Just nu 300 kr/timme för alla fram till 30 april!

Priser:

MedlemEj medlem
Mån-Fre300 kr/tim/bana450 kr/tim/bana
Lör-Sön350 kr/tim/bana500 kr/tim/bana

För dig som är medlem och vill spela mycket ska det också löna sig. Passa på att köpa något av följande paket som gör att du kan välja att spela på veckans alla dagar och tider till samma pris. Du kan givetvis utnyttja ditt friskvårdsbidrag.

10 timmar2500 kr = 250 kr/tim/bana
20 timmar4500 kr = 225 kr/tim/bana
30 timmar6000 kr = 200 kr/tim/bana
Boka tid här

Vi gillar enkelhet, vi har endast ett medlemskap med samma förmåner för ALLA.

Som medlem får du följande:
  • Upp till 60% rabatt på speltider
  • Inbjudan till tävlingar
  • Arrangera individuella tävlingar med dina vänner (OBS! Ni betalar endast för speltiden, inte för servicen)
  • Möjlighet till svinganalys
  • Förvaring av dina klubbor, perfekt för dig som åker kommunalt eller har ont om plats hemma. (OBS! begränsat antal och först till kvarn gäller, endast för medlem).
Medlemskapet kostar endast 595 kr och gäller 1 år från dagen då du tecknar det.

Ditt medlemskap och paket tecknar du på plats och betalar med Swish eller betalkort. Vi tar ej emot kontanter.