Bromma Indoor GK är golfklubben för ALLA,

Bromma Indoor GK är golfklubben för ALLA, ung som gammal, proffs, nybörjare eller för dig som aldrig ens provat på golf men är nyfiken.

Här samlas vi för att spela golf, umgås och ha roligt tillsammans oavsett väder och vind. Vår härliga lokal på 1500 kvm erbjuder spel i 15 simulatorer, café samt 2 lounger för umgänge både före och efter att ni spelat. Kom själv eller ta med dig dina vänner och träna eller tävla mot varandra. Du kan också ta med dig din egen tränare eller anlita någon av de klubbpro´s som vi kommer samarbeta med.

Hos Bromma Indoor GK kan du spela över 150 golfbanor från hela världen. Vi har den senaste versionen av Trackman 4 simulatorer.

Här parkerar du självklart gratis i 2 eller 4 timmar på Bromma Handelsplats parkering, OBS! glöm ej P-skiva.

Läs vad Golfbranschen skrev om oss