Att tänka på innan du spelar Indoor golf:

• Se till att ha rena klubbor, rena bollar utan märkning med tuschpenna och endast vita bollar. Bollar och lämpliga peggar för indoor golf finns att köpa i receptionen.
  • Ta med dig rena golfskor alt. gymnastikskor, använd ej dina ytterskor.
  • Det tar ca 45-50 min att spela 18 hål för en person. Perfekt för dig som vill utnyttja lunchen till att spela golf och ta något lättare att äta hos oss.
  • 1-3 personer/ simulator är att rekommendera

Tips och svar på frågor och funderingar:

• Kom förberedd, bestäm gärna innan vilken bana du/ni ska spela om ni avser spela 18 hål, så sparar ni tid.
  • Ladda ned Trackmans app i din telefon och skaffa dig ett Trackman konto för enklare inloggning samt att du sparar din data om ditt spel.
  • Bokning och betalning sker i appen Sweetspot, men du kan självklart också komma förbi på ett spontanbesök och betala på plats.
  • Du behöver inte någon teknisk utbildning för att spela hos oss, vi hjälper dig att komma igång och givetvis under tiden du spelar om så behövs.
  • För dig som vi lära dig mer om Trackman finns massor med information på Trackmans hemsida.
  • Medlemskap